Vecsési Egészégügyi Szolgálat

Gyermek háziorvosi praxis pályázat

Vecsés Város Önkormányzata pályázatot hirdet

 

3. számú körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében, heti 40 órában, gyermek háziorvosi feladatok ellátására.

 

A pályázat benyújtásának módja: Személyesen vagy postai úton, egy példányban Vecsés Város Önkormányzata részére címezve (2220 Vecsés, Szent István tér 1.). A borítékon kérjük feltüntetni: „Gyermek háziorvosi praxis pályázat”

 

A munkakör betölthetőségének időpontja: A feladat-ellátási szerződés megkötését, illetve az egészségügyi tevékenység folytatására vonatkozó véglegessé vált praxisengedély alapján a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel megkötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően azonnal.

 

A feladat-ellátási szerződés időtartama: a nyertes pályázóval az önkormányzat határozatlan idejű feladat-ellátási szerződést köt.

 

Ellátandó lakosságszám: 1762 fő

 

Háziorvosi rendelő címe: 2220 Vecsés, Dózsa György út 50.

 

A praxisjog megszerzésének ellenértéke: A meghirdetett gyermek háziorvosi körzet praxisjoga térítésmentesen kerül átadásra a nyertes pályázó részére.

 

Egyéb információk:

A feladat ellátását szolgáló rendelő az önkormányzat tulajdonában és a Vecsési Egészségügyi Szolgálat kezelésében van, melyre vonatkozóan az Önkormányzat a nyertes pályázóval használati szerződést köt. A rendelő fenntartási költségei a feladat-ellátót terhelik. A rendelő alapfelszereltségét jelentő bútorzat és NNK szerinti minimum felszerelés rendelkezésre áll.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a következő e-mail címen lehet: titkarsag@vecsesiszakrendelo.hu