Az előjegyzés menete

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket,

 

hogy a Vecsési Egészségügyi Szolgálat (VESZ) egyes szakrendeléseire központi telefonszámon lehet előjegyzési időpontot kérni.  Az időpont - előjegyzés igénye megtehető személyesen, (a betegirányító pultnál, vagy az adott szakrendelésen vizsgálatkor) telefonon a 06/29-551-450/9 mellék, munkanapokon 10-14 óra között.

Néhány fontos általános tudnivaló

Az előjegyzéshez a TAJ számát, nevét, lakcímét, és telefonos elérhetőségét szükséges megadnia.


Az előjegyzés az adott szakrendelés vizsgálatára történő időpont-foglalást jelent, nem a konkrét vizsgálat és/vagy beavatkozás és/vagy ellátás igénylését, ezért előfordulhat, hogy az előjegyzett időpontban nem történhet az Ön végleges, definitív ellátása. A már ellátott betegek szükség szerint a folyamatos terápiára az adott szakrendelésen időpontot kapnak.
Az előjegyzett betegnek is kell minden szakrendelés esetében a betegirányítóban jelentkezni.
A szakrendeléseken a betegellátás nem feltétlenül érkezési sorrendben történik, az előjegyzett betegekkel szemben a Mentőszolgálat által beszállított betegek, illetve a sürgősségi ellátást igénylő esetek elsőbbséget élveznek, ugyanakkor az előjegyzéssel nem rendelkező betegek nem.


A szakrendelések kapacitásai végesek, így a napi előjegyzések száma szakrendelésenként limitált és változó számú.
Az előjegyzett időpontra érkező betegeket a szakrendelésen dolgozó kollégák előjegyzés időpontjában hívják be, de előre ki nem számítható (sürgősségi) esetek miatt elképzelhető, néhány perces eltérés, amelyért előzetesen elnézésüket kérjük.
Az egyes szakrendelések rendelési időpontjaiban előfordulhat olyan változás, amely az Ön előjegyzését érintheti, ezért kísérje figyelemmel honlapunkat, ahol a rendelési idők rendszeresen aktualizálva elérhetőek az Előjegyzés menüpont alatt.