Vecsési Egészégügyi Szolgálat

Hírek

Ügyeleti ellátás!

2024 február 1-től Vecsés járásban az  OMSZ ügyeleti ellátás központja: Vecsés.
 

Az ügyeleti ellátást hétköznapokon 16:00-08:00 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 08:00-08:00 óráig lehet igénybe venni a Dózsa György úti Alapellátási Központban (Vecsés, Dózsa György út 50.)

Az orvosi ügyelet telefonos hívószáma: 1830

Összevont háziorvosi ügyelet péntek 14:00-16:00 óráig

(Vecsés, Dózsa György út 50.)

Tel.: 29/551-473

Gyermek háziorvosi praxis pályázat

Vecsés Város Önkormányzata pályázatot hirdet

 

3. számú körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében, heti 40 órában, gyermek háziorvosi feladatok ellátására.

 

A pályázat benyújtásának módja: Személyesen vagy postai úton, egy példányban Vecsés Város Önkormányzata részére címezve (2220 Vecsés, Szent István tér 1.). A borítékon kérjük feltüntetni: „Gyermek háziorvosi praxis pályázat”

 

A munkakör betölthetőségének időpontja: A feladat-ellátási szerződés megkötését, illetve az egészségügyi tevékenység folytatására vonatkozó véglegessé vált praxisengedély alapján a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel megkötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően azonnal.

 

A feladat-ellátási szerződés időtartama: a nyertes pályázóval az önkormányzat határozatlan idejű feladat-ellátási szerződést köt.

 

Ellátandó lakosságszám: 1762 fő

 

Háziorvosi rendelő címe: 2220 Vecsés, Dózsa György út 50.

 

A praxisjog megszerzésének ellenértéke: A meghirdetett gyermek háziorvosi körzet praxisjoga térítésmentesen kerül átadásra a nyertes pályázó részére.

 

Egyéb információk:

A feladat ellátását szolgáló rendelő az önkormányzat tulajdonában és a Vecsési Egészségügyi Szolgálat kezelésében van, melyre vonatkozóan az Önkormányzat a nyertes pályázóval használati szerződést köt. A rendelő fenntartási költségei a feladat-ellátót terhelik. A rendelő alapfelszereltségét jelentő bútorzat és NNK szerinti minimum felszerelés rendelkezésre áll.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a következő e-mail címen lehet: titkarsag@vecsesiszakrendelo.hu

Kérdőív

Tisztelt Betegeink!

 

Vecsés Város Önkormányzatának intézményei vonatkozásában a „Fenntartható Városfejlesztési Stratégia – 2021-2027” pályázati forrásból megvalósuló digitális fejlesztések egyik eleme, hogy az adott intézmény elektronikus megjelenéséhez kapcsolódó felméréseket végezzünk.

 

Kérjük az alábbi linken található kérdőívet töltsék ki: https://htyi1t8lw4c.typeform.com/to/S4lpzMZ4

 

Segítségüket köszönjük!

 

Vecsési Egészségügyi Szolgálat!

Foglalt időpontok

Tisztelt Betegek!

Kérjük Önöket, hogy amennyiben bármely szakrendelésre lefoglalt időpontjuk van, és azt mégsem tudják igénybe venni, legyenek kedvesek legalább egy héttel hamarabb lemondani, hogy azt más betegnek fel tudjuk kínálni!
Ennek elmulasztása esetén új időpontot csak a sor végére áll módunkban kiadni.

Köszönjük!

                                      Vecsési Egészségügyi Szolgálat

Bőrgyógyászat változás

Tisztelt Pácienseink!

 

A bőrgyógyászati szakrendelésünkön kapacitás hiány miatt, átmenetileg előjegyzés nélkül csak vecsésieket tudunk ellátni!

 

Megértésüket köszönjük!

Diabetológiai és Reumatológiai szakrendelés

Tisztelt Betegek!

Diabetológia és Reumatológia szakrendelésünkre a régi gondozott betegeinken kívül csak vecsési lakost tudunk új betegként előjegyezni, ill. azokat a betegeket, akik vecsési szakorvostól kapták beutalójukat, vagy vecsési háziorvosuk van.
Egyéb esetben kérjük, hogy lakóhelyük szerinti illetékes szakrendelésen jelentkezzenek!

Beutalók, leletek!!!

Felhívjuk betegeink figyelmét, hogy beutaló köteles szakrendeléseinket aláírt és orvosi pecséttel ellátott beutalóval tudják igénybe venni! Továbbá kérjük, hogy leleteiket is kinyomtatva hozzák magukkal!
A szakrendeléseken a magas beteglétszám és az EESZT rendszer bizonytalan működése miatt nincs lehetőség a leleteket és a beutalókat keresgetni.
Megértésüket köszönjük!

TÁMOGATÁS!!!

Tisztelt Betegeink!

A Vecsési Egészségügyi Szolgálat szakrendelései néhány kivétellel jelenleg ellátják a területen kívüli, tehát nem vecsési betegeket is. Ez komoly terheket ró intézményünkre, melyet egyre nehezebben tudunk finanszírozni, viszont amíg a szakrendelések kapacitása engedi, nem szeretnénk elküldeni a területen kívüli betegeket sem.
Ezért a Vecsés Egészségügyéért Közalapítvány várja az Önök támogatását!
Támogatásukat megtehetik az alábbi bankszámlaszámra:
-MBH Bank Nyrt. – 65100091-11251585

-vagy adójuk 1%-nak felajánlásával a Vecsés Egészségügyéért Közalapítvány számára. (Adószáma: 18695553-1-13), mely a hívósorszámot tartalmazó papíron is szerepel.

-vagy a betegirányítóban kézpénzes befizetéssel nyugta ellenében

Kérjük segítsen, hogy segíthessünk!          Köszönettel: Vecsési Egészségügyi Szolgálat

OLTÓPONT VÁLTOZÁS!!!

Tisztelt Betegek!

 

Tájékoztatjuk Önöket,
hogy 2022 április 1-től a vecsési oltópont (Dózsa György út 50. Alapellátási Központ, emelet)

 

ZÁRVA!

Gábriel cukrászdának köszönet!!!

Szeretnénk megköszönni a Gábriel cukrászda finom süteményeit, mellyel megédesítették a napunkat.

Köszönjük, hogy gondoltak ránk!